Syyskuun 20. päivä pelattiin bullet-shakin epävirallinen SM Lichessissä peliajalla 2 minuuttia + 1 sekunnin lisäaika / siirto. Peliaika valittiin joukkueen jäsenäänestyksellä. Toiseksi eniten ääniä sai toinen perinteinen bullet-peliaika 1 min + 0, eli pelaajalla on minuutti aikaa koko peliin, ei lisäaikaa. Tätä peliaikaa kokeiltiin viikkoa myöhemmin, 27.9.2020. Mukana oli 34 pelaajaa, keskeyttämisten takia kierrosmääräksi jäi 21.

Viikkoa aikaisemmin pelatun kilpailun voitti ylivoimaisesti nimimerkki Noggis. Häntä voi nyt onnitella tuplamestaruudesta, mutta tällä kerralla tarvittiin maalikameran kuvaa. FM HooCee oli palannut kesätauon jälkeen areenalle ja kärkikaksikko päätyi tasapisteisiin 19/21. Voitto ratkesi vertailupisteillä Noggis 198,5 – HooCee 197,5. Jälkimmäiselle jäi ehkä jossiteltavaa, sillä hän hävisi ensimmäisen pelinsä teknisten ongelmien takia – toisaalta kärkikaksikon keskinäisen pelin vei Noggis.

Pronssista käytiin myös tiukka kamppailu, Met0 vei sen puolella pisteellä ennen turnauksensa Twitchiin striimannutta nimimerkkiä SalainenErik, jonka hengentuotteen voi katsoa osoitteesta https://www.twitch.tv/videos/753692886

Kiitos osallistujille ja onnittelut mitalisteille! Täydelliset tulokset ja mielenkiintoiset pelit löytyvät kilpailusivulta https://lichess.org/swiss/VV7Vt41c

Liiton kilpailut Lichessissä jatkuvat vaihtelevin peliajoin keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Lisäksi pelataan epäsäännöllisesti, mutta jatkuvasti, erilaisia joukkuekilpailuja.