Seuraavassa tietoa JSM-ohjelmista ja kokoonpanoista sekä otteluajankohtien muutoksista.

Otteluiden alkamisajankohtien muutoksia Shakkiareenalla

 JSM-toimikunta ja HSL ovat tehneet yhteistyössä päätöksen koskien Shakkiareenan ottelutapahtumien mahdollisimman turvallista järjestämistä. Olemme linjanneet seuraavaa:

  • Shakkiareenalla pelaa korkeintaan 42 pelaajaa kerrallaan, jotta riittävä väljyys ottelutapahtumissa saadaan turvattua. Tämä johtaa siihen, että Shakkiareenalla pelattavat ottelut on jaettu tulevalla kaudella kahteen päivittäiseen vuoroon, mikäli Areenalle on tulossa yli 42 pelaajaa.
  • Ensimmäisen vuoron ottelut alkavat klo 10.00 ja toisen vuoron ottelut klo 15.30.
  • Muissa COVID-19 -toimissa menettelemme ensi viikolla täsmennettävien ohjeiden mukaisesti

Kaikkien sarjatasojen ohjelmiin on päivitetty otteluiden alkamisajat. Lisäksi otteluiden alkamisajat voi tarkastaa Shakkiareenan ohjelmasta: https://www.shakkiliitto.fi/joukkue-sm/shakkiareenan-ohjelma/. Jos ottelua ei pelata Areenalla, joukkueet voivat sopia poikkeavan alkamisajan ja ilmoittaa sen JSM-toimikunnalle.

Joukkueet voivat sopia siirtävänsä ottelun pelattavaksi toiseen pelipaikkaan Areenalta. Tästä on ilmoitettava JSM-toimikunnalle ja Shakkiareenalle 7 vuorokautta ennen ottelua, jotta kykenemme huomioimaan muuttuvan tilanteen mahdollisimman sujuvasti.

Ottelun alkamisaikaan Areenalla joukkue voi erittäin painavasta syystä hakea muutosta JSM-toimikunnalta. Muutosanomukset on toimitettava seuraavan aikataulun mukaisesti

  • Syyskuun kierroksen osalta 23.8. mennessä
  • Muiden kierroksien osalta 30.8 mennessä
JSM-ohjelmat

Kaikkien sarjatasojen ohjelmat ja kokoonpanot on nyt julkaistu JSM-sivuilla. Mikäli havaitsette virheitä, niin ottakaa yhteyttä JSM-toimikuntaan (jsm2021@shakkiliitto.fi)

SM-liiga: https://www.shakkiliitto.fi/joukkue-sm/sm-liiga/
I-divisioona: https://www.shakkiliitto.fi/joukkue-sm/i-divisioona/
II-divisioona: https://www.shakkiliitto.fi/joukkue-sm/ii-divisioona/
III-divisioona: https://www.shakkiliitto.fi/joukkue-sm/iii-divisioona/

Muuta hyödyllistä tietoa, kuten JSM-tiedotteet, erikoismääräykset ja tulosilmoituslomake löytyvät muista JSM-asioista: https://www.shakkiliitto.fi/joukkue-sm/muut-jsm-asiat/

Muita asioita

Tiedotamme ensi viikon aikana tarkemmin siitä, millä tavalla COVID-19 -tilanne vaikuttaa yleisesti JSM-kilpailun ottelutapahtumien järjestelyihin ja otteluiden pelaamiseen.

Muistutuksena vielä, että marraskuun kierros siirrettiin viikolla eteenpäin: https://www.shakkiliitto.fi/jsm-tiedote-marraskuun-kierroksen-ajankohta-muuttuu-uusi-ajankohta-28-29-11/

Mikäli teillä on mitä tahansa kysyttävää liittyen tulevaan JSM-kauteen, olkaa empimättä yhteydessä JSM-toimikuntaan: jsm2021@shakkiliitto TAI puhelimitse 040 935 7959/Eetu Tiiva.

Gens una sumus!

-JSM-toimikunta