ILMOITTAUTUMISAIKAA ON JATKETTU!

Arvostettu Aljechinin shakkikerho on lähettänyt meille kutsun osallistua kaksipäiväiseen nopean ja pikashakin turnaukseen Puškinissa juhannuksena 25.–26.6.2016. Turnaukset ovat Fiden listoilta.

Koska Puškin (ent. Tsarskoje Selo) on nykyisen Pietarin tytärkaupunki ja siellä sijaitsevat mm. Katariinan kesäpalatsi ja Pavloski, on pelimatkaan tarkoitus yhdistää myös annos kulttuuria. Toivomme matkalle mukaan myös puolisoja, koska ohjelma mahdollistaa tutustumisen Pietarin vanhaan keskustaan.

Alustava ohjelma tilausbussilla, joka on käytössä koko ajan:

23.6. matka Helsinki–Pietari–Puškin, 11.00–18.00. Majoittuminen Natali-hotelliin (***, hinnat kahden hengen huoneissa)

24.6. Puškinissa on edessä kova kulttuuripäivä: ensin Katariinan kesäpalatsi ja meripihkasali, sitten lounas hirsiravintolassa, jossa Putin vietti 50-vuotisjuhlansa (mahdollisuus painia Venäjän karhun kanssa). Ja lopuksi Pavlovski, Paavali I:n ja Maria Feodorovnan fantastinen koti, jossa on arvokas fl aamilaisen taiteen kokoelma. Mainittakoon, että saksalaiset ryöstivät ja tuhosivat nämä molemmat palatsit 1942.

25.–26.6. ovat turnauspäiviä pelaajille. Seuralaisohjelma laaditaan myöhemmin, kun osanottajien määrä selviää. Kohteena on kuitenkin Pietarin keskusta, koska liikenne ruuhkat ovat pienemmät viikonvaihteessa.

27.6. Paluu Suomeen. Lähtö Puškinista klo 10.00 ja saapuminen Helsinkiin noin klo 17.00.

Matkan hinta on noin 430 eur, mihin sisältyvät bussikuljetukset, majoitus 4 vrk aamiaisineen 2 h huoneissa, rekisteröintimaksu, päiväretket Katariinan kesäpalatsiin ja Pavlovskiin sekä lounas ravintola Podvorjessa. Hintaan ei sisälly viisumia (ryhmäviisumi noin 70 eur), eikä muita aterioita kuin mainitut. Pietarin oheisohjelmien hinta määräytyy osallistujien toiveiden mukaan. Hintaarvion perusteena on 25 osallistujaa, kuten Viipurin matkallakin viime keväänä.

Ilmoittautumiset viimeistään 21.4. Marko Tauriaiselle, marko.tauriainen@shakkiliitto.fi tai Petri Sahariselle, petri.saharinen@welho.com.