Toisen kierroksen jälkeen kaikkien pelaajien pistetili on auennut, eikä kukaan ole enää maksimipisteissä. Sipilä koki karvaan tappion suoralla upseerin syötöllä, muut pelit pysyivät tasapainossa alusta loppuun ja päättyivät tasan.

Sipilän ja Mäki-Uuron peli päättyi Sipilän suoraan lähetin syöttöön selvästi edullisessa asemassa. Sipilä painosti pitkään ja oli jo lähellä voittoa, mutta liekö kisaväsymys iskenyt kriittisessä vaiheessa, ja keskittyminen pääsi herpaantumaan muutamaa siirtoa ennen ajantarkistusta. 1. b3 alkanut peli oli monivaiheinen, ja ajautui nopeasti avausteorialle tuntemattomille poluille.

Niemen ja Sammalvuon peli päättyi tasapeliin 41. siirrossa. Niemi pääsi onnistuneiden avausvalmistelujen kautta haluamaansa asemaan, eikä Sammalvuo oikein missään vaiheessa saanut aiheutettua hankaluuksia Niemelle. Sammalvuo kuitenkin tarkalla pelaamisella onnistui pitämään pelin tasapainossa, eikä todellisia voiton mahdollisuksia syntynyt kummallekaan pelaajalle.

Kilpailun nuoriso-osaston kohtaamisessa Ebeling onnistui hyvin avauksessa, ensin tasoittaen ja sitten hankkien itselleen edullisen aseman. Aseman arvio vaihteli puolelta toiselle, mutta kumpikaan ei onnistunut naulaamaan viimeistä niittiä ja kääntämään peliä voitoksi. Virtasella oli myös tänään mahdollisuuksia voittoon, mutta voittotilin avaaminen jää nyt vielä tuleville kierroksille.

Karttusen ja Agopovin peli päättyi siirtojen toistolla tasapeliin, kun Karttusen kuningas ei päässyt innokkaasti shakkailevaa Agopovin daamia pakoon. Kumpikaan ei antanut vastustajalleen mahdollisuutta edun hankkimiseen oikein missään pelin vaiheessa, vaan pelasivat tarkan ja hallitun pelin.