Nopean shakin SM ja JSM on tarkoitus pelata Areenalla 4.–5.12. niin, että henkilökohtainen kisa on lauantaina ja joukkuekisa sunnuntaina.
Lauantain henkilökohtaiseen kisaan on jo paljon ilmoittautuneita, ja saamme silloin myös bridgesalin käyttöön, joten tilan pitäisi riittää.
Sunnuntain kisan osalta olisi kuitenkin oleellista tietää nyt ylihuomiseen 28.11. mennessä, kuinka paljon joukkueita on tulossa. Shakkipuolelle mahtuu vallitsevissa covid-19-oloissa korkeintaan 12 joukkuetta eikä bridgepuoli ole käytössä! Ilmoittautuneita on tässä vaiheessa vasta 2 joukkuetta.
Ilmoittakaa siis toiminnanjohtajalle (marko.tauriainen@shakkiliitto.fi) viimeistään ylihuomenna, onko seurastanne tulossa joukkue/joukkueita? 
Jos joukkueira ei ole tulossa enempää kuin 12, mahdumme kaikki Areenalle. Jos vastaavasti joukkueita tulee enemmän kuin 12, on alettava selvittää toista pelipaikkaa kisalle mahdollisimman nopeasti.
***
Päivitys 27.11.
Aika moni vastasi ripeästi eiliseen, mistä kiitokset! Nyt on varmaa, että ainakin 10 joukkuetta on mukana sunnuntaina 5.12.
Olen varannut alustavasti meille toisen pelipaikan Pitäjänmäen Factorysta, joka on lounasravintola ihan Areenan lähellä. Tilat ovat hyvät, avarat ja valoisat, ja sinne mahtuu isompikin porukka pelaamaan. Sen puolesta tervetuloa siis mukaan useammallakin joukkueella!
Nyt on ensiarvoisen tärkeää, että tiedämme viimeistään maaanantaina aamulla osallistuvien määrän edes kohtuullisella tarkkuudella, ettemme maksa turhaan Factoryn tilavuokraa tai toisaalta ettemme myöskään yritä väkisin ahtautua Areenalle.
Kiitos.
terveisin
Marko Tauriainen