Perustiedot:

 • Turnaus: Elokelpoinen Pässin 20-vuotisjuhlaturnaus
 • Ajankohta: 03.02.2023-05.02.2023
 • Pelipaikka: Shakkiareena, Hiomotie 10, Helsinki, Helsinki
 • Miettimisaika: 90 min + 30 sek / siirto

Aikataulu:

 • Osanoton varmistus: pe 3.2. klo 17.00-17.45
 • Kierrokset: 1. kierros (valinnainen) pe 3.2 klo 18.15, 2. kierros la 4.2. klo 10.00, 3. kierros klo 15.00, 4. kierros su 5.2 klo 10.00, 5. kierros klo 15.00. Turnauksen voi aloittaa myös suoraan 2. kierrokselta. Ohjeet tähän on tarkemmin kuvattu kohdassa Lisätiedot

Osanottomaksu:

 • Aikuiset: 35 €
 • Nuoret: 20 €

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:

 • Ilmoittautuminen
 • Tiedustelut: Ilmoittautuminen tapahtuu to 2.2. klo 22.00 mennessä yllä olevalla lomakkeella tai vaihtoehtoisesti joko sähköpostilla shakkiseura.passi@gmail.com tai puhelimitse +358 40 8223302 (Niki Paajala). Takarajan jälkeisistä ilmoittautumisista peritään 10 € jälki-ilmoittautumislisä.

  SM, KvM, NSM, NKvM ilman osanottomaksua
  Osanottomaksu maksetaan pelipaikalla osanoton varmistuksen yhteydessä käteisellä (tasarahaa arvostetaan) tai mobilepayllä.

Lisätiedot:

 • 20 vuotta pukkina ruutulaudan vartijana. Ei pässimpi! Juhlistamme kerhomme pyöreitä vuosia elo- ja selokelpoisen viikonlopputurnauksen merkeissä helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna.

  Turnausjärjestelmä:
  Sveitsiläinen vajaakierroskilpailu 1-3 ryhmässä osanottajamäärästä riippuen. Paritus toteutetaan Swiss-Manager-ohjelmistolla. Ensimmäiseltä kierrokselta on mahdollista ottaa ½ pisteen arvoinen vapaakierros, kunhan siitä ilmoitetaan viimeistään to 2.2. klo 22 mennessä. Ilmoitus vapaakierroksesta tehdään joko ilmoittautumislomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Lauantaina turnauksensa aloittavien osanoton varmistus toteutetaan puhelimitse pe 3.2. ennen osanoton varmistuksen päättymistä.

  Palkinnot:
  A-ryhmän kaksi parasta sekä muiden ryhmien voittajat palkitaan rahapalkinnoilla. Ryhmien voittajien palkintoon tehdään pieni korotus, mikäli ryhmän voittaja saa vähintään puoli pelipistettä toiseksi tullutta enemmän. Tulorekisteriin ilmoitettavia rahapalkintoja varten palkinnonsaajan on niin pyydettäessä annettava henkilötunnuksensa. Kilpailija voi kieltäytyä tällaisesta palkinnosta, mikäli ei halua luovuttaa henkilötunnustaan. Tulorekisteriin tehdyn ilmoituksen jälkeen henkilötunnukset hävitetään.
  Lisäksi turnauksen paras alle 2000-seloinen nuori palkitaan kirjapalkinnolla.

  Tiedoksi:
  Tulokset julkaistaan Chess-results-tulossivustolla, elo- ja selolaskennassa. Tuloksia, kuvia ja videoita voidaan toimittaa julkaistavaksi myös muilla verkkosivuilla, teksti-tv:ssä, televisiossa, sanoma- ja aikakauslehdissä, sosiaalisessa mediassa sekä Suomen shakkiliiton hallinnoimissa video- ja valokuvagallerioissa. Kilpailun yhteydessä osallistujia voidaan kuvata ja videoida.