Tulevana viikonloppuna Tampereella pelattava nelikierroksinen eloturnaus on jo tässä vaiheessa osoittautunut menestykseksi. Kilpailuun on ilmoittautunut peräti 84 pelaajaa! Samassa yhteydessä pelattavaan amatöörien turnaukseen on tulossa ainakin 7 pelaajaa, ja kun mukaan otetaan vielä jälkilöylyinä pelattava sunnuntainen 3+3-minuutin pikapeliturnaus, niin Tampereella nähtäneen komeasti yli 100 pelaajaa.

Poimintoja:
– Osallistujien joukossa on jo tässä vaiheessa tittelipelaajia seuraavasti: KvM, neljä FM:ää ja kuusi shakkimestaria sekä naisten KvM.
– Nuoria yli 30, naisia/tyttöjä 10.
– Harrastajakisassa seitsemän pelaajaa (voi vielä ilmoittautua mukaan, tässä kisan esite: http://www.shakki.net/kerhot/tammer/kuv … _k2017.pdf )
–  Jälkilöylyihin (3min+3min) voi tulla myös kisan ulkopuoliset. Tässä jälkilöylyjen kisakutsu: http://www.shakki.net/kerhot/tammer/kuv … _k2017.pdf
– HUOM! Turnauksiin osallistuvat saavat ilmoittautumisen yhteydessä etukupongin, jolla saa viikonlopun aikana 20 % alennuksen hotellin ravintolapalveluista! Nauttikaa siis olostanne pelipaikalla Koskikadun Cumuluksessa!