Kutsu: Shakkitoimitsijakurssi verkkokurssina lauantaina 30.5.2020

Nyt on tarjolla oiva mahdollisuus hankkia tai päivittää toimitsijapätevyys kotisohvalta koronavirusajan jälkeisiä kilpailuja varten! Shakkituomaritoimikunta nimittäin järjestää shakkitoimitsijakurssin ensimmäisen kerran verkkokurssina lauantaina 30.5.2020 klo 10–15.

Luennot järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä ja koe tehdään verkkolomakkeella. Osallistumislinkki ja kurssimateriaali jaetaan sähköpostitse osallistujille ilmoittautumisen jälkeen. Kuulokemikrofonia suositellaan lämpimästi, mutta välttämättömänä vaatimuksena on vain jonkinlainen äänentoistovälineistö sekä tietokone tai älypuhelin.

Kurssilla käsitellään toimitsijakoulutusmääräysten mukaiset aihealueet:

  • Lähishakin säännöt
  • Lisenssisäännöt
  • Digitaalisten shakkikellojen käyttö
  • Muita kilpailujen järjestämiseen liittyviä perusteita

Kurssipäivän päätteeksi järjestetään em. aiheisiin perustuva koe verkkolomakkeella (Microsoft Forms). Kurssille osallistumisen ja hyväksytyn kokeen perusteella osallistujalle myönnetään shakkitoimitsijan arvo.

Kurssi on kaikille osallistujille ilmainen, ja osallistumiseen ei vaadita maksullisia ohjelmia.

Kurssin järjestelyistä vastaavat IA Mika Hakala ja NA Eetu Tiiva. Tiedustelut ja ilmoittautumiset mieluiten viimeistään keskiviikkona 27.5.2020.
Mika Hakala: mika.hakala@raseko.fi
Eetu Tiiva: eetu.tiiva@outlook.com tai 0409357959.

Ennen kurssia järjestämme mahdollisuuden testata Microsoft Teamsia keskiviikkona 27.5.2020 klo 18–22. Testauslinkki jaetaan sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Kokeessa hyödynnettävää verkkolomaketta pääsee testaamaan täältä: https://bit.ly/2yvk34L  Lomake pidetään avoimena kurssin alkuun saakka.

Tervetuloa kurssille!