Naisten SM:n toiseksi viimeinen kierros ei tuonut vielä selvyyttä mitalistispekulaatioihin. Mikä sen parempaa kuin, että jännitys kilpailussa säilyy loppuun asti.

Neljä pelaajaa on kärjessä 0,5 pisteen erolla toisiinsa. Turnausta johtava Anastasia Nazarova saa tänään vastaansa Heini Rinteen. Siinä päivän peli seurattavaksi! Eikä sovi unohtaa myöskään Sarabella Norlamon ja Huda Al Najarin kamppailua, jossa voitolla Sarabella olisi myös mitalikannassa kiinni. Kärkinelikosta helpoin vastus on Alia Dannenbergillä, mutta tämän päiväisestä voitostaan hänkään ei voi olla etukäteen varma.

Sarabella ja Anastasia tasasivat eilen pisteen tasaväkisessä kamppailussa, jossa mustilla pelanneelle Anastasialle olisi kuitenkin hieman yllättäen tarjoutunut taktinen voittomahdollisuus 26. siirrossa. Paikan jäätyä käyttämättä uutta tilaisuutta ei tullut, ja Sarabella voi puolestaan olal tyytyväinen jälleen yhteen hyvään peliin SM-kisassa.

Heini Rinne voitti ehjän rutiinisuorituksen jälkeen nuoren Fatima Al Arghan, joka ei ensimmäisen kierroksen hyvän tasapelin jälkeen ole onnistunut saamaan turnauksessa vielä puolikastakaan.

Huda Al Najar epäonnistui jo avauksessa valkeilla wieniläistä pelannutta Alia Dannenbergiä vastaan. Alia sai nopeasti mukavan aseman, voitti materiaalia ja realisoi etunsa tehokkaasti voitoksi.