Shakkiliitolla on mahdollisuus osallistua Suomen Bridgeliiton kerhoilleen tekemään tilaukseen kasvot peittävistä muovivisiireistä, mikäli tilauksia saadaan tarpeeksi.

Visiirien yläosaan tulee Bridgeliiton painatus. Logo + #ilopelata turvallisesti!

Pienin yhteistilauksen määrä on 200 kpl, jolloin hinta yhdelle visiirille olisi 6,50€/kpl + mahdollinen toimituskulu kerholle.

Mikäli tilauksia tulee enemmän, on seuraava tilausraja 300 kpl, silloin hinta laskee 6,00 euroon kappaleelta.

Mahdollinen tilaus tehdään ensi viikon aikana. Tarkkaa toimitusaikaa ei voida antaa ennen tilausta, mutta tuotantoajat ovat tällä hetkellä noin 3-5 viikkoa.

Kasvovisiiri peittää kasvot edestä ja sivuilta tarjoten laajan näkymän. Kasvosuoja toimii myös silmälasien kanssa. Visiirin kevyt paino tekee siitä miellyttävän käyttää. Helppo puhdistaa esimerkiksi alkoholilla, visiirin voi irrottaa otsapannasta johon visiiri kiinnittyy muovisilla neppareilla. Niskassa on kuminauha joka toimii kiristimenä. Visiirit toimitetaan kokoamattomana. Visiirejä voi käyttää monta kertaa, mutta ajatus on, että ne ovat henkilökohtaisia.

Ilmoittakaa halukkuudestanne tilata visiirejä ja määrä, minkä sitoudutte niitä ottamaan, sunnuntaihin 23.8.2020 mennessä:

jorma.paavilainen(at)shakkiliitto.fi

Esimerkkikuva: