SM 2019

Tämän vuoden shakin SM-turnaukset pelataan Shakkiareenalla Helsingissä 10.–18.6.Kisoja voi seurata näiden sivujen kautta tai tulemalla paikan päälle osoitteeseen Hiomotie 10, Helsinki.

Yleinen SM-turnaus pelataan tällä kertaa 14 pelaajan 9-kierroksisena vajaakierroskilpailuna. Mukana on vanhoja konkareita ja nuoria lupauksia, joten jännitystä ja vaarallisia tilanteita on jälleen luvassa – ja varmasti Suomen parasta shakkia!

Naisten SM-turnauksessa on mukana kahdeksan pelaajaa, ja he pelaavat täyskierrosturnauksen eli kaikki kaikkia vastaan. Kuten yleisessä SM.ssäkin, naisten kilpailussa on mukana tuttuja kasvoja aiemmista SM-kilpailuista mutta mukana on jokunen ensikertalainenkin.

Myös seniorien 65+ ja 50+ -sarjoissa käydään kova kamppailu. +65-ryhmässä on mukana 20 pelaajaa, jotka pelaavat 9 kierrosta. Pelipäivät ovat heillä samat kuin yleisessä SM:ssä, mutta pelit alkavat jo aamupäivällä klo 10, kun varsinainen SM aloittaa klo 16. +50-ryhmän Suomen mestaruuksista kamppaillaan tulevana viikonloppuna.

Tule mukaan Shakkiareenalle jännittämään pelejä – tai seuraa mestarien yhteenottoja kotona livenä näiden sivujen kautta. Pelit välitetään digilautojen avulla. Kisastudio pitää sohvaperunat ajan tasalla kirjoittamalla kierrosraportteja näille sivuille.

Yleisen ja naisten SM:n pelit käynnistyvät joka päivä klo 16 ja +65 seniorien SM:n pelit klo 10 juuri siellä missä oletkin. On aika käynnistää voittajaveikkaukset!