Suomen Olympiakomiteaan kuuluva Suomen Shakkiliitto hakee tiimiinsä vahvistukseksi

Palvelupäällikköä

Tarvitsemme sinua palvelemaan jäsenistöämme. Vastaat kilpailutoiminnasta ja jäsenasioista. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi kilpailutoiminnan järjestäminen ja avustaminen Shakkiareenalla Helsingissä. Hallitset myös verkkosivujen ylläpidon ja viestinnän. Teet tiiviisti yhteistyötä toiminnanjohtajan kanssa ja osallistut erilaisten projektien läpiviemiseen.

Vankka lajin tuntemus sekä aiempi kokemus järjestötoiminnasta on plussaa. Työ on osa-aikatyötä, n. 24 t viikossa. Työ on määräaikainen. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli olet työtön ja sinulla on palkkatukimahdollisuus.

Kiinnostuitko? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja ole 15.10.2021 mennessä yhteydessä Shakkiliiton toiminnanjohtaja Marko Tauriaiseen, marko.tauriainen@shakkiliitto.fi, 050 5813500.