Hakuaika toiminnanjohtajan ja turnauspäällikön tehtäviin päättyi maanantaina puoliltaöin ja ehdokkaat ovat selvillä. Ilahduttavasti molempiin hakuihin on tullut peräti kuusi hakemusta ja tämän lisäksi pääsemme valitsemaan erittäin hyvistä kandidaateista. Hakijat sukunimen mukaan aakkosjärjestyksessä ovat:

Toiminnanjohtaja:
– Asko Hentunen
– Petri Lehtivaara
– Petteri Paronen
– Marko Tauriainen
– Kimmo Telenius
– Tomi Tocklin

Turnauspäällikkö:
– Timo Munukka
– Hannu Pihlajasalo
– Ralf Rehn
– Jussi Salminen
– Kimmo Telenius
– Tomi Tocklin

Haastatteluvaiheeseen pääseviin otetaan yhteyttä lähipäivinä. Molemmat toimet täytetään samassa hallituksen kokouksessa. Hallituksen työryhmänänä haastatteluissa ja valinnan valmistelussa toimii Laine, Miettinen ja Pudas.

Tavoitteena on, että saisimme tulevaisuuden tekijämme esittäytymään jo Kerhojen kokoukseen 27.10., vaikka aikataulu siihen on erittäin tiukka. Aikataulun pitävyys riippuu paljolti haastatteluiden sopimisen aikatauluista ja päätöksen helppoudesta/vaikeudesta. Seuraava hallituksen kokous on aamupäivällä ennen kerhojen kokousta.

Panu Laine
SSL:n hallituksen puheenjohtaja

P.S. Kerhojen kokous on 27.10. Shakkiareenalla ja tarjolla on muutakin mielenkiintoista, kuten puheenjohtajien vaalit ja ensi vuoden raha-asiat. Tervetuloa mukaan!