Tervehdys!

Maamme kärkipelaajista koostuva Shakkilinnan valmennustiimi (Mika Karttunen, Tomi Nybäck, Heikki Lehtinen) vastaa 9.10. alkavasta nettivalmennuskaudesta 2013-2014. Päävalmentajana toimii Mika Karttunen.

Kohderyhmä, hinnat ja aikataulut: Valmennus on avoin kaikille. Valmennuspäivä on keskiviikko ja valmennusaika on klo 19.30-21.00. Valmennuskausi käsittää 30 valmennuskertaa. Kausimaksu on 280 euroa, mutta osallistua voi myös yksittäisille valmennuskerroille hintaan 10 euroa/valmennuskerta. Jos kiinnostusta on riittävästi, eriytetään ilmoittautuneista toinen ryhmä, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-19. Alustavasti tämä ryhmä on tarkoitettu alle 1500-seloisille. Tämän ryhmän valmennusmaksu on 8 euroa/valmennuskerta tai kausimaksuna 220 euroa/kausi.

HUOM: Suomen Shakkiliitto myöntää stipendejä valmennuskaudelle aktiivisesti osallistuville nuorille yhteensä 2000 euron edestä. Päätös stipendien saajista tehdään valmennuskauden loputtua.

Muuta: Valmennus toteutetaan maksuttomien ohjelmien avulla ilmaisella FICS-serverillä. Valmennuksiin kuuluu neljä erityyppistä valmennusistuntoa, joiden tarkat kuvaukset ovat luettavissa Shakkilinnan internetsivuilta.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Ilmoittautumisia pyydetään sähköpostilla 2.10. mennessä osoitteeseen: mika.karttunen@shakkilinna.fi. Valmennuksesta voi tiedustella myös puhelimitse: 044-5556424. Myös kesken kauden voi tulla mukaan valmennukseen. Jos nettivalmennus ei ole entuudestaan tuttua, niin ota empimättä yhteyttä – avustamme sinut alkuun!

Syksyisin shakkiterveisin,
Mika Karttunen

http://www.shakkilinna.fi/pdf/nettivalmennus_20132014.pdf