Tiedote 3

Nousukarsintaottelut III-divisioonassa


HUOM. 14.2. Alla oleva yliviivattu teksti ei pidä paikkaansa, vaan siteerattu kohta ON voimassa JSM-kaudella 2016-17 ja palautetaan SM-kilpailumääräyksiin. Kyse on toiminnanjohtajan virheestä, joka näin samalla korjataan ennen kuin kukaan kärsii asiasta. Toiminnanjohtajan tarkempi selvitys on shakkifoorumilla. Muilta osin tiedote pitää paikkansa.


Pysyväismääräysten 4.2. kohta ei ole käytössä: ”Karsintaotteluissa voivat pelata vain sellaiset joukkueen vakiokokoonpanoon nimetyt pelaajat, jotka ovat kauden aikana pelanneet joukkueessa vähintään yhden pelin ja heitä heikommat varapelaajat.” ((Huom. 10.2.2017: Kyseinen kohta on poistettu SM-kilpailumääräyksistä. – tj))

III-divisioonan karsintaottelut pelataan viidellä pöydällä, ja otteluiden voittajat nousevat II-divisioonaan. Karsintaottelun voi luovuttaa sanktioitta ilmoittamalla siitä vastustajalle ja kilpailun johtajalle 25.2. mennessä.

JoeSK on järjestänyt vuosia III-divisioonan lohkon Joensuussa, joista tulee paljon kuluja. Lisäksi karsintatilanne ei ole tasapuolinen, kun JoeSK joutuu aina matkustamaan karsintaan. JoeSK:lla on kaksi joukkuetta karsinnassa, joista toinen joukkue saa kotiottelun.

JoeSK:n molemmat karsintaottelut on siirretty hiihtolomien takia kuten I-divisioonan A-lohkossakin tehtiin. Näissä otteluissa pelanneiden joukkueiden pelaajat eivät ole pelikelpoisia la 11.3 missään otteluissa. Lauantaina 4.3. pelattavissa otteluissa alkamisaika määräytyy vierasjoukkueen mukaan. SSK 2 – EtVaS 3 pelataan EtVaSin tiloissa Halsuantiellä.

La 4.3.
JoeSK 2 – EtVaS 4
OSS 3 – JoeSK 3

La 11.3. klo 12 alk.
HaSS – KS-58 2
SSK 2 – EtVaS 3
VihdSK – JärvSK
Pässi 2 – HyvSK
PSY 2 – VSS 2
MäntSK – Shlaakso

JSM-lopputapahtuman aikataulut

Lopputapahtuman aikataulut Shakkiareenalla ovat samat kuin viime kaudella. Päätuomarina on IA Jouni Lehtivaara. Lisäksi lauantaina ja sunnuntaina on avustavana tuomarina FA Mika Hakala.

PE 10.3. klo 18-
LA 11.3. klo 12-
SU 12.3. klo 12-

JSM-toimikunta