Kansainvälinen shakkileiri 30.7.-3.8.2018 Tampereella

Kaikille tarkoitettu tiedotealue, mm. kutsut

Kansainvälinen shakkileiri 30.7.-3.8.2018 Tampereella

UNREAD_POSTKirjoittaja Mika Karttunen » Ke Touko 09, 2018 9:38 am

Tervehdys!

Kevätkausi lähenee loppuaan, ja alkaa olla aika lyödä kesäsuunnitelmia lukkoon. Hyvä vinkki lasten ja nuorten shakkikesään on kansainvälinen shakkileirimme, joka pidetään Tampereella 30.7.-3.8. Tässä leiriesite: http://www.shakki.net/kerhot/tammer/kuv ... _k2018.pdf

Leiri on tarkoitettu sekä vähän shakkia harrastaneille että koville kilpapelaajille. Shakin opetus- ja valmennusosuudet pidetään tasoryhmissä. Shakkihenkistä hauskaa on leirillä luvassa paljon pelaamisen ja opetuksen lisäksi. Alla olevasta linkistä voi aistia hieman viime kesän tunnelmia. Luonnollisesti uudistamme viime kesän aktiviteettien sisällöt. Esimerkiksi viime kesän hitti, shakillinen Escape Room, on jo ideointivaiheessa.

Kesän 2017 leirivideo: https://www.youtube.com/watch?v=tZaoxbxWkVI

Varsinainen leiriohjelma käsittää päiväajat klo 8-16, mutta myös iltaohjelmaa tullaan järjestämään (ma-to) klo 18 alkaen. Ideana on erilaiset shakkiturnaukset, kuten pikapeliturnaus ja nopean shakin turnaus sekä lähinnä hauskuusakselilla pyörivät tandem-turnaus ja käsi-aivo-shakin turnaus.

Tervetuloa Tampereelle!

Shakkiterveisin,
Mika Karttunen
Mika Karttunen
 
Viestit: 244
Liittynyt: To Tammi 19, 2012 5:11 pm

Re: Kansainvälinen shakkileiri 30.7.-3.8.2018 Tampereella

UNREAD_POSTKirjoittaja Mika Karttunen » Ti Kesä 05, 2018 4:13 pm

Hei!

Valitettavasti joudumme perumaan shakkileirimme tänä kesänä. Syynä on keskeisen yhteistyökumppanin vetäytyminen hankkeesta, ja ilman heitä tapahtuman kustannukset nousisivat liian suuriksi. Enää ei myöskään ehditä miettiä muita ratkaisumalleja, joten tänä vuonna kesäleiri jää kokonaan pois ohjelmistostamme. Todennäköisesti ensi kesänä jatketaan leirien järjestämistä perinteisemmin pienemmissä puitteissa, ja vältetään vastaavien yllättävien käänteiden tapahtuminen.

Tästä huolimatta hyvää kesää kaikille toivottaen,
Mika Karttunen
Mika Karttunen
 
Viestit: 244
Liittynyt: To Tammi 19, 2012 5:11 pm


Paluu Kutsut ja muut tiedotteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 66 vierailijaa