Matin päivän ELOKELPOINEN turnaus Areenalla 23.-25.2. pe-su

Kaikille tarkoitettu tiedotealue, mm. kutsut

Re: Matin päivän ELOKELPOINEN turnaus Areenalla 23.-25.2. pe

UNREAD_POSTKirjoittaja TJS » Ma Helmi 26, 2018 1:18 am

Kotikatsomosta kiitokset myös LIVE-laudoista ja tulospalvelusta vastanneille. Erityisesti Chess24-palvelussa näkyneet laudat olivat selvä parannus, kun tarjolla on myös tietokoneanalyysit. Viikonlopputurnauksissa en ole aiemmin huomannut vastaavaa palvelua, SM-kisoissa toki on ollut käytössä aiemminkin.

T: TJS
TJS
 

Re: Matin päivän ELOKELPOINEN turnaus Areenalla 23.-25.2. pe

UNREAD_POSTKirjoittaja sauli.tiitta » Ma Helmi 26, 2018 7:45 am

Vuosi sitten chess24 livepalvelua käytettiin samassa kisassa
https://chess24.com/en/watch/live-tourn ... -2017#live

Varmaan turkulaisten pelaajien runsas osallistuminen vaikutti siihen että Teroa etenkin tänä vuonna kisa kiinnosti!

Tuon chess24 palvelun käyttö ei maksa mitään, vaatii noin pari vkoa ennen kisaa yhteydenoton palveluun. Mikäli joku haluaa palvelua käyttää niin minulta voi kysyä lisätietoja. Aivan loistava systeemi etenkin puhelimella ja tableteilla käytettäväksi.

Vielä kun itse muistaisin startata pelit järjestelmässä... :-) Näin kävi viimeisellä kierroksella.
DGT perinteinen html lautanäyttö on kuulemma saanut uuden version - tätä emme kuitenkaan lähteneet kokeilemaan jotta vältyttiin yllätyksiltä.

Vaikka melkein osaan järjestelmän alusta loppuun asettamaan niin Toivo Pudaksen apu järjestelmän alkuun asettamisessa oli itselleni ehto livelautojen käyttämiselle. Kiitos Toivo (taas kerran)!

Terv. Sauli
Avatar
sauli.tiitta
 
Viestit: 569
Liittynyt: La Heinä 10, 2010 11:35 am

Re: Matin päivän ELOKELPOINEN turnaus Areenalla 23.-25.2. pe

UNREAD_POSTKirjoittaja leidikki » Ma Helmi 26, 2018 2:09 pm

Tulipa mieleen, että olisi kiva järjestää kunnon perheshakkitapahtuma. Ihan propangandistisistakin syistä. Siteeraan itseäni FB:sta, jossa kirjoitin tästä Matin päivän turnauksesta. Meitä oli siis yhteensä 10 vanhempaa, jonka lapsi/lapsia pelasi. "Oli mukana äitiä ja poikaa, äitiä ja tytärtä, isää ja poikaa/poikia, isää ja tytärtä. Mukana laskussa tuomari, jonka tytär pelasi. Vanhemmilla todellista laatuaikaa lastensa kanssa! :) Kaksi poikaa pelasi hienosti A-ryhmässä.
Jan Ristoja otti pronssia, Jere Lindholm 12, äiti Tiina pelasi meidän muiden äitien lailla B-ryhmässä. Paras nainen oli äiti Tanja Tuominen kuitenkin tyylikkäästi A-ryhmästä (4 p.). B-ryhmän paras nainen oli Huda Al Najar (5 p.), jonka tytär Fatima otti 3½ p. Saman saimme me äidit Tiinan kanssa. Kyse oli normaalista shakin viikonlopputurnauksesta. Nyt tekee mieli ryhtyä ideoimaan sitä perheshakkitapahtumaa, jota olen miettinyt. :)"

Muistanette, että olen pohtinut sellaista Rapid Rabbittia, jolloin kisan saisi hienosti hoidetuksi yhdessä päivässä, mutta pelejä olisi mukavan paljon.

Ylpeä äiti, joka odottelee, että toisestakin pojasta tulee FM. Vasta silloinko noteerataan se hieno seikka, että perheessä on kolme shakkimestaria, kun he kaikki ovat FM?
leidikki
 
Viestit: 10
Liittynyt: To Helmi 09, 2017 12:29 am

Edellinen

Paluu Kutsut ja muut tiedotteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 45 vierailijaa